Sunday, January 29, 2012

LOL!

ada tak setahun tak update?
saya sebenarnya tengah buat kerja ni. tapi nak muntah dah.
so nak cerita ceriti sikit lah kat blog labah-labah ni.
kamu apa khabar? saya semakin sihat saja.
apa saya nak cerita ha?
review 2011?
apa nak direview eh?
saya cuba lah sikit-sikit.

1. saya berjaya turun 6 kilo je hujung-hujung tahun tu.
padahal janji sepanjang tahun. dah tu naik balik 2 kilo tahun ni je. ceh.

2. makin dekat dengan agama. gittuuuuuuu! hahahaha gelimat nak type k.
but syukur alhamdulillah nevertheless.

3. ..............

dah tu je. my life has been practically the same. nothing much has changed.

harapan untuk 2012:

1. TUKAR KERJA

2. turun lagi banyak banyak banyak kilo tapi taknak tunggu hujung-hujung.

3. learn more about islam. baru boleh bimbing orang lain kannn.

4. lebih rajin kerja. less talk more work.

ok lah. dah hilang rasa nak munmun.
nanti rasa nak munmun lagi saya update yeh?
jaga diri semua orang!!

Xx

4 comments:

NUN@ said...

6 kilo ???
sila update entry cara cara nak turunkan 6 kilo???
huhuhuhuhu
cheq naik berkilo2 ni..baju sume dah macam sarung nangka..huhuhuh..

mUnie said...

baeklah.
=)

ladybird said...

I'm happy for u :) Semoga lebih berbahagia dengan perubahan ni mariaaa!

Fathia-Z said...

jihah!kita dah buat satu entry untuk awak!refer bawah ek.

munie, hahaha sorry!

aingung, terimas maghiaaa!